Getuigenis

Steffie
Experts@YourWork

Dag Corinne, 

Het is alweer even geleden en ik hoop dat alles goed met je gaat! 

Omdat ik je niet steeds iets wil laten weten wanneer het moeilijk gaat ?. 

Wil ik je vandaag op de hoogte brengen van alle positieve ontwikkelingen. 

Vandaag kreeg ik het nieuws dat ik afstudeer met onderscheiding voor mijn masteropleiding. Iets waar ik nooit op had durven hopen! 

Jouw begeleiding tijdens mijn studeren heeft me zo geholpen om door te zetten, in mezelf te geloven en vooral heb ik geleerd om het overzicht te blijven behouden, want ik verloor mezelf regelmatig in de massa. De sessie waarin jij mijn masterproject mee in schema wist te gieten, heeft me geleid naar de eindstreep. Ik zie het nogsteeds voor me hoe plots alles helder gestructureerd werd en waardoor ik weer verder kon. 

Daarnaast krijg ik momenteel de kans binnen het ziekenhuis om tijdelijk de functie als stafmedewerker zorg uit te voeren. Met de mogelijk mits een sollicitatie de job definitief uit te voeren. 

Ik wil je graag bedanken voor al je hulp, goede raad en steun om mijn ambities te volgen. En om steeds het veilige nest te zijn dat ik soms nodig had. Ik ben je dankbaar voor al de jaren waarin ik cruciale momenten mocht aankloppen en je me weer op weg zette. 

Vele lieve groetjes, 

Steffie

Vrijblijvend kennismaken? Met plezier!